Hoppa till innehåll

Bageri 2

Bageri- och konditorikunskap

Prövning, 200 poäng

Prövning i denna kurs startar med ett informationsmöte

Det prövningsdatum som du har anmält dig till gäller ett obligatoriskt informationsmöte. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta.

Du ska läsa ämnesplanen inför informationsmötet, se länk nedan.

Vid informationsmötet träffar du ansvarig lärare. Du får veta hur prövningen är upplagd och när du ska göra de olika momenten som ingår i prövningen. Du får förslag på kurslitteratur.

Prövningen tar cirka fem veckor att genomföra. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta i informationsmötet. Du får pröva i max en kurs per prövningsdatum.

Ta med legitimation till informationsmötet och samtliga delprov. 

Krav på förkunskaper för prövning

Du behöver betyg i underliggande kurs för att klara en prövning i den här kursen. Betyget tar du med till informationsmötet. 

Har du frågor om kursen?

Mejla informationsansvarig nedan om du har frågor om kursen.   

Förkunskapskrav

Lägst betyget E i kursen bageri 1. Ta med betyget till informationsmötet. 

 

Ämnes-/kursplan

BAGBAG02 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

BAGBAG02

Skolform

Gymnasial utbildning

Kontaktinformation

Utbildningsledare: Mattias Danielsson
Epost: mattias.danielsson@educ.goteborg.se
Telefon: 031-3673283
Vid kontakt via epost ange namn och personnummer.
Jag svarar ej på e-post under lov, se information på startsidan för exakta lovtider.

1 Prövningstillfälle

  1. Kursstart 2867592

    Prövningsdatum
    Tidpunkt
    Onsdag 17:00
    Anmälan stänger

    Plats

    Studium Skånegatan, A219, Skånegatan 20, ingång A-1, receptionen, Göteborg