Bageri 1
Bageri- och konditorikunskap
Prövning, 100 poäng
Prövning i denna kurs startar med ett informationsmöte
Det prövningsdatum som du har anmält dig till gäller ett obligatoriskt informationsmöte. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta.
Du ska läsa ämnesplanen inför informationsmötet, se länk nedan.
Vid informationsmötet träffar du ansvarig lärare. Du får veta hur prövningen är upplagd och när du ska göra de olika momenten som ingår i prövningen. Du får förslag på kurslitteratur.
Prövningen tar cirka fem veckor att genomföra. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta i informationsmötet. Du får pröva i max en kurs per prövningsdatum.
Ta med legitimation till informationsmötet och samtliga delprov.
Ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig
För prövning i den här kursen måste du ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig.
Krav på förkunskaper för prövning
Se rekommenderad nivå på kunskaper i svenska under förkunskapskrav nedan.
Har du frågor om kursen?
Mejla informationsansvarig nedan om du har frågor om kursen.
Förkunskapskrav
Vi rekommenderar kunskaper motsvarande svenska som andraspråk grundläggande nivå GRNSVAD eller grundskolan årskurs 9 i svenska/ svenska som andraspråk. Ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig.
Ämnes-/kursplan
BAGBAG01 (Länk till extern sida.)
Anmälningskod
BAGBAG01
Skolform
Gymnasial utbildning
Kontaktinformation
Utbildningsledare: Malin Egnell
Epost: malin.egnell@educ.goteborg.se
Vid kontakt via epost ange namn och personnummer.
Jag svarar ej på e-post under lov, se information på startsidan för exakta lovtider.
Antal Prövningstillfällen: 2