Hoppa till innehåll

Bageri 1

Bageri- och konditorikunskap

Prövning, 100 poäng

Prövning i denna kurs startar med ett informationsmöte

Det prövningsdatum som du har anmält dig till gäller ett obligatoriskt informationsmöte. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta.

Du ska läsa ämnesplanen inför informationsmötet, se länk nedan.

Vid informationsmötet träffar du ansvarig lärare. Du får veta hur prövningen är upplagd och när du ska göra de olika momenten som ingår i prövningen. Du får förslag på kurslitteratur.

Prövningen tar cirka fem veckor att genomföra. Du måste vara antagen till prövningen för att få delta i informationsmötet. Du får pröva i max en kurs per prövningsdatum.

Ta med legitimation till informationsmötet och samtliga delprov. 

Ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig

För prövning i den här kursen måste du ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig. 

Krav på förkunskaper för prövning

Se rekommenderad nivå på kunskaper i svenska under förkunskapskrav nedan. 

Har du frågor om kursen?

Mejla informationsansvarig nedan om du har frågor om kursen.  

Förkunskapskrav

Vi rekommenderar kunskaper motsvarande svenska som andraspråk grundläggande nivå GRNSVAD eller grundskolan årskurs 9 i svenska/ svenska som andraspråk. Ta kontakt med informationsansvarig innan du anmäler dig. 

Ämnes-/kursplan

BAGBAG01 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

BAGBAG01

Skolform

Gymnasial utbildning

Kontaktinformation

Utbildningsledare: Mattias Danielsson
Epost: mattias.danielsson@educ.goteborg.se
Telefon: 031-3673283
Vid kontakt via epost ange namn och personnummer.
Jag svarar ej på e-post under lov, se information på startsidan för exakta lovtider.

1 Prövningstillfälle

  1. Kursstart 2867591

    Prövningsdatum
    Tidpunkt
    Onsdag 17:00
    Anmälan stänger

    Plats

    Studium Skånegatan, A219, Skånegatan 20, ingång A-1, receptionen, Göteborg